Kookhaarden

Koken terwijl u uw huis verwarmt? Een kookfornuis op hout! Oftewel: een kookhaard. Houtgestookte kookhaarden zijn houtkachels met hierin een fornuis verwerkt. Piet’s Pelletkachels levert deze multifunctionele kookhaarden van het gerenommeerde merk Nordic Fire. Deze kookhaarden hebben een vermogen van 6 tot 12 kW.

Topkwaliteit kookhaarden voor lage prijzen

Piet’s Pelletkachels heeft een ruim assortiment van kookhaarden, onder meer van Nordic Fire. Wij bieden kookhaarden aan met diverse vermogens en in verschillende kleuren voor uiteenlopende prijsklassen. Bij ons bent u altijd verzekerd van een kookhaard van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Dankzij onze grote voorraad zijn wij in staat om u snel van dienst te zijn.

Voordelen van een kookhaard op hout

Met een kookhaard kunt u op hout koken, bakken, braden en grillen, terwijl u uw gehele woning verwarmt omdat deze aangesloten kan worden op uw cv-installatie. Piet’s Pelletkachels is al jaren leverancier van tal van verschillende houtkachels. Bij het kiezen van uw nieuwe houtgestookte fornuis staan wij u graag bij met advies!

Ook u vindt bij ons vast en zeker uw gewenste kookfornuis op hout!